Gronden

De Imkersvereniging Wehl e.o. beschikt over 2 percelen grond, ingericht voor imkers en hun bijenkasten

Indien u hier bijenkasten wenst te plaatsen dient u dit vooraf te melden bij het bestuur.

De percelen grond bevinden zich aan de:
•Kerkhofweg in Nieuw Wehl
•Heideweg in Nieuw Dijk

Plaatsing
Bij plaatsing dienen de bijenkasten voorzien te zijn van naam en adres. Dit om contact op te kunnen nemen, wanneer dit nodig mocht zijn.
Het is niet toegestaan de gronden als opslagplaats van imkers- en andere materialen te gebruiken. Geen materiaal achterlaten, dat kan wegwaaien.
Als u een toegangssleutel wilt hebben, kunt u die bij het bestuur aanvragen.

De gronden worden onderhouden door de imkers.
Op twee zaterdagochtenden in het voorjaar (meestal van 9 tot 12 uur) wordt hiervoor een datum georganiseerd.

Uw hulp is gewenst:
vele handen maken licht werk. De imkersvereniging Wehl e.o. helpt ook een keer per jaar op een zaterdagmorgen vliegdennen weg te halen op de heide. Bij het verzoek via de nieuwsbrief om uw medewerking hoopt het bestuur op uw positieve reactie. Het zijn gezellige ochtenden zowel in de bijenweiden als op de heide.